Twitter
Facebook
ClickBank1
ClickBank1

Hoe bijverdienen

Hoe ik ben begonnen met Bijverdienen op Internet:

Mijn collega zat altijd maar te zeggen tegen mij “joh het geld verdien je op internet”

Ik geloofde er zelf niet zo in en ik verdiende helemaal niet zo slecht, dus gaf er niet veel aandacht aan.

Ik lachtte me collega zelfs uit , maar ja kijk waar ik ben beland.Ik was wel goed in sparen maar dat schoot ook niet echt op. Altijd maar weer een tegenvallende rekening die mijn spaarsaldo deed slinken. Er ging een jaartje overheen en elke keer dat me collega weer een mailtje kreeg op ze mobiel ‘ja heb weer wat verkocht ‘, moest ik er eigenlijk nog steeds om lachen. Ik Gunde het hem wel hij verdiende ook niet slecht, maar moest wel elke maand alimentatie betalen.

Die berichtjes kreeg hij niet 1 x per dag, maar dat ging ineens aardig oplopen. Dat was voor mij eigenlijk een omslagpunt. Ik dacht, dat kan ik ook.

Nou hij wees me op een cursus van JP  Internetgeheimen

Die ben ik gaan volgen en vond het zeer aantrekkelijk , makkelijke cursus die je zo onder de knie hebt en die je de kneepjes van het vak uitlegde en helemaal niet duur.

Tijdens de cursus ben je al bezig met eea aan het opzetten, JP legt alles goed uit en je hoeft hem alleen maar te kopieren letterlijk en figuurlijk ,een kind doe de was. Zie ook mijn home page bijverdienen

En ja hoor daar kwamen mijn eerste berichtjes. Ik had wat verkocht , eerst 1 per week en daarna wat vaker per week.

Ja was best trots eigenlijk. In het begin moest het wel op gang komen, maar als je het eenmaal door hebt zal je zien dat je door weinig kennis en tijd toch een leuk zakcentje per maand kan bij verdienen.

En ik kan je vertellen het smaakte naar meer,Ik zag mijn spaarrekening in ieder geval weer groeien.

Kan je zeggen ben eigenlijk best blij met me collega.

Word jij het volgende succesverhaal op internet , laat deze kans niet schieten en ben je niet tevreden over de cursus kan je altijd nog je geld terug vragen bij JP, die garantie geeft hij dan ook!

 

Groeten Robert

 

 

 


2 Responses to “Hoe bijverdienen”

  1. Dirk says:

    Leuk dat je zo enthousiast hierover praat. Bedankt voor de goede tips!