Twitter
Facebook
ClickBank1
ClickBank1

Wie zijn Tom en Eduard?

Tom en Eduard wie zijn ze ?

Ze stellen zich eigen voor in onderstaande video

Tom Dingjan en Eduard Kelderhuis zijn de makers van de succesvolle internet cursus ‘500 Euro Per Maand’

De passie die ze hebben voor muziek, dat vind je ook terug in de cursus.

Ze hebben in 2005  een eigen onderneming gehad een spa en welness centre, de gedachte er achter “de mens is toe aan onstpanning”

Ondanks de vele gelden die ze hebben uitgegeven aan  advertenties op TV , Radio en de bladen,  liep deze onderneming niet goed voor ze af , ze gingen failliet in 2007!

Eduard Kwam tot de ontdekking dat bij de gehele klantenlijst van de welness centre afkomstig waren van advertenties die op het internet hadden gestaan, vanuit dat gegeven zijn Tom en Eduard op onderzoek uitgegaan.

Ze zijn over de hele wereld geweest om cursussen en opleidingen te volgen over Internet marketing. Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen.

Een belangrijke issue was  het ontwikkelen  en het promoten van producten,cursussen ed. snel leidt tot een gevulde bankrekening. En daar lag dus hun prioriteit.  Zij hebben een aantal cursussen ontwikkeld, die voor iedereen te volgen zijn, waarin door online video´s alle “kneepjes van het vak” worden uitgelegd.

De cursus bestaat  uit video’s, tips, trucs en ( zo zijn dan ook wel weer) wat bonus video´s toegevoegd,   waardoor je dus veel geld kunt gaan verdienen op internet. Er zit geen tijdsdruk achter deze cursus! Dus je bepaalt je eigen tempo. De uitleg is super duidelijk door dat ze gewoon onze spreektaal goed beheersen!

Wil jij net zo succes worden als Tom en Eduard en misschien het volgende succesverhaal zijn.

 Wacht dan niet langer en bezoek hun website.


Leave a Reply